Múltidéző tárlatvezetés

Szeretnénk meghívni Önöket egy múltidéző tárlatvezetésre, melyet 2020 augusztus 9-én 12:30 órakor tartunk az Esztergomi Vármúzeum állandó tárlatában.

A múltidéző tárlatvezetés során a vár királynője korhű öltözékben vezeti végig vendégeinket a királyi palota termein, miközben visszakalauzolja a látogatókat a középkori királyok és a vár lakóinak és szolgálóinak időszakába. Rengeteg érdekességet tudhatnak meg az egykor itt élt emberek mindennapjairól és szokásairól ezen a 60 perces tárlatvezetésen.

AZ ÖSSZES HELY BETELT!

A múltidéző tárlatvezetésre a programjegy (500,- Ft/fő – melyre kor- és egyéb kedvezmény nem érvényesíthető) megváltása mellett a Vármúzeumba szóló belépőjegy megváltása szükséges.

Belépőjegy árak a Vármúzeumba:
Teljes jegyár: 1.600,- Ft/fő, a kedvezményes jegyár 800,- Ft/fő (62 éves kor felett, és 26 éves kor alatt), 70 éves kor felett és 6 éves kor alatt ingyenes. Amennyiben a résztvevők egyéb kedvezményre jogosultak, kérjük a helyszínen jelezzék pénztárosunk felé. A kedvezményekre vonatkozó jogosultságot igazolni szükséges!

A programra a férőhelyek száma korlátozott (max. 25 fő). Biztosítsa be helyét előzetes regisztrációval, töltse ki az alábbi linken elérhető Google űrlapot. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkNFq8bVUWCY_iPQksKeeX_uhgjESqYFkvQ43R53ePSJ9Jyw/viewform?vc=0&c=0&w=1
A regisztráció csak munkatársunk visszaigazolása után válik érvényessé. A helyszínen is van lehetőség csatlakozni a tárlatvezetéshez, amennyiben még van szabad férőhely, de ezt garantálni nem tudjuk!

A tárlatvezetésre már nincs több szabad hely, de érdemes lesz figyelni híreinket Facebookon és a weboldalon is, hiszen augusztusban jelentkezünk még hasonló programokkal!

Köszönjük a megértésüket és várjuk önöket szeretettel a múzeumban!