Kulturális Örökségek Napja: Középkori várséták!

A Kulturális Örökség Napja rendezvénysorozat keretein belül az MNM Esztergomi Vármúzeum 2020. szeptember 20-án nyitvatartási időben ingyenesen látogatható.

Középkori Várséták:
Ismerje meg az esztergomi vár középkori történetét és az árpád-kori tornyokat, melyek csak ezen a napon, a tárlatvezetések keretében tekinthetőek meg. A séták során bemutatjuk a vár leghangulatosabb középkori termeit, a Királyi Kápolnát, a Fehér Tornyot, a Szent István termet, a várkonyhát és a Nagytermet is, és megcsodálhatjuk a Lipót teraszon megnyitott árpád-kori tornyokat!  A részletekért kérjük olvasson tovább!

Várséták időpontjai:

Időpontok:
11:00 – 12:30 (Betelt!)
13:00 – 14:30
14:00 – 15:30 (Betelt!)
16:00 – 17:30 (Betelt!)

A várséták időtartama 80-90 perc és a csoportok maximum létszáma 15 fő. A vársétákon való részvételt csak előzetes regisztráció után tudjuk garantálni!

Biztosítsa be helyét és regisztráljon az űrlap kitöltésével! https://docs.google.com/forms/d/1t6c-RHadmhJ4dH60u0Oy8EQpNVahOCJttFibwb4KFys/viewform?gxids=7757&edit_requested=true

A jelenlegi látogatási feltételeink értelmében arra kérjük Önöket, hogy hozzanak magukkal szájmaszkot, melyet a Vármúzeum belső tereiben viselni szükséges és használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőt!

A sétán való részvétel és a múzeumba történő belépés ezen a napon ingyenes. Várjuk Önöket szeretettel!

A programváltozás jogát fenntartjuk!