Esztergom Vármúzeum GUIDE@HAND

guide

Esztergom Vármúzeum GUIDE@HAND – mobil alkalmazás a kultúra szolgálatában

Az Esztergom Vármúzeum GUIDE@HAND alkalmazása, ami a MTA SZTAKI és a MNM Esztergomi Vármúzeumának közös fejlesztése, lehetővé teszi az Ön számára, hogy már az otthon kényelméből is megtervezhesse esztergomi utazását.

A Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Filiáléit: a MNM Balassa Bálint Múzeumát, a Babits Mihály Emlékházat és a MNM Esztergomi Vármúzeuma kiállításait, tereit ismerheti meg. Fedezze fel az alkalmazás menürendszerét, amelynek használatával könnyen tájékozódhat az intézmények szolgáltatásairól, megközelíthetőségeiről. Információkat kaphat időszaki kiállításaikról, rendezvényeikről.

A helyszínen a MNM Esztergomi Vármúzeum belépőjegyének megváltásakor egy kódot kap a belépő jegye mellé. Ez a kód a Királyi Palota területén található extra információk, elérésére szolgál. A kapott kódot a mobil alkalmazás főmenüjében található “További menüben” az “Aktiválás” almenüjébe kell beütni, ami után elérhetővé válnak a további tartalmak, történelmi érdekességek, szakmai anyagok, különleges középkori receptek, amiket akár a Vár udvaron egy padon ücsörögve, vagy a Várkávézóban egy finom kávé, üdítő elfogyasztása közben is elolvashat. A kiállítás tereiben QR kódokkal ellátott tárgyak izgalmas történeteihez a QR kódok leolvasásával juthat hozzá.

Mindehhez egy okostelefonra van szüksége és arra, hogy a múzeumba érkezésekor letöltse ezt a páratlan idegenvezető alkalmazást. Ha nincs önnél okostelefon ez sem jelent problémát, hiszen a múzeum táblagép kölcsönzést tesz lehetővé az Ön számára és kényelmének biztosítására.

Tetszett Önnek? Érdekesnek találta? Közösségi portálokon egy kattintással oszthatja meg barátaival, ismerőseivel az itt szerzett élményeit.

Fedezze fel múzeumainkat!

Kellemes időtöltést kívánunk: irány a Vár!

Segítség a letöltéshez:

App Store    Google play