Archívum

Újranyitás

A MNM Esztergomi Vármúzeuma 2020. június 20-án újra megnyitja kapuit a nyilvánosság előtt.

A jövőben a múzeum a megszokott nyitva tartással üzemel:
Kedd – Vasárnap 10.00 – 18.00

Látogatás feltételei:

• A múzeum zárt tereiben maszk viselése kötelező.
• Egyszerre maximum 100 fő tartózkodhat a kiállítótérben.
• Csoportosan egyszerre maximum 25 fő léphet be a múzeumba. Nagyobb csoportok esetén csoportbontás szükséges. A csoportok koordinálásának megkönnyítése érdekében az alábbi e-mail címen jelezhetik felénk érkezésüket: kapcsolat@mnmvarmuzeuma.hu
• Megkérünk mindenkit a 1,5 méteres védőtávolság megtartására és a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használatára.
• Tárlatvezetés előzetes bejelentkezés alapján max. 25 fő létszámig igényelhető. Sajnos a múzeumpedagógiai foglalkozások határozatlan ideig szünetelnek.

Részletek >

Zárva

Tisztelt Érdeklődők!

Sajnos a járványhelyzet kapcsán hozott kormányzati intézkedések értelmében múzeumunk egyelőre továbbra is zárva tart. Reméljük, hogy minél hamarabb megnyithatjuk a kiállítást a látogatók előtt.

Kísérjék figyelemmel a weboldalt és a Facebook oldalt is (https://www.facebook.com/varmuzeum), mindkét felületen azonnal megjelenik majd, ha lesz információnk az újranyitásról!

Részletek >

Rendezvényeink

Kedves Látogatók!

Sajnos a kialakult járványhelyzetre való tekintettel az év első felére tervezett programjaink, mint az Évadnyitó (Tavaszi Fesztivál) és a Múzeumok Éjszakája sajnos nem kerülhetnek megrendezésre.

Reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhetünk a megszokott életünkhöz és újra tarthatunk családi programokat a múzeumban. Addig pedig érdemes követni a múzeum Facebook oldalát, ahol hétről-hétre igyekszünk érdekes tartalmakat megosztani Önökkel.

Szép napot!

Részletek >

ZÁRVA!

 

zárva

Tisztelt Látogatók!

A jelen helyzetre való tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma március 14-15-16-án (szombat-hétfő) zárva tart.

 

Megértésüket köszönjük!

Részletek >

Ünnepi nyitvatartás 2020

A múzeum idei évre tervezett ünnepi nyitvatartása   .ünnepi_nyitvatartás_2020

Részletek >

Advent az Esztergomi Várban 4. – Az Esztergomi zeneiskola növendékeinek karácsonyi hangversenye

2019. 12. 16. HÉTFŐ 16.00

Az adventi programsorozat méltó lezárása a zeneiskola diákjainak hangversenye lesz, amit hagyományosan az iskolában tartanak, de az idei évben mi láthatjuk vendégül őket a Nagyteremben. Bízunk benne, hogy a gyerekeknek, a családoknak és minden zenekedvelőnek szívmelengető, különleges élmény lesz ez a koncert, amivel a múzeum idei programjainak a végére érünk.

Részletek >

Advent az Esztergomi Várban 3. – Váczi Eszter Quartet

2019. 12. 14. SZOMBAT 19.00

Advent harmadik hétvégéjére egy kis jazz-t lopunk be a középkori falak közé. A mesés hangú Váczi Eszter és csapata a Nagyterem színpadán ad majd igazán különleges koncertet.

Jegyek:

Részletek >

Advent az Esztergomi Várban 2. – Szekeres Adrienn “Zongorára hangolva

2019. 12. 08. VASÁRNAP 19.30

Az adventi programsorozat második eseménye egy különleges zongorás előadás lesz, ahol a művésznőt párja, Kiss Gábor kíséri zongorán. A műsort a gyönyörű Nagyteremben tartjuk.

Jegyek:

Részletek >

Advent az Esztergomi Várban 1. – Az Esztergomi Zeneiskola tanárainak karácsonyi hangversenye

2019. 11. 30. SZOMBAT 17.00

76651482_492505061342987_8125120719987146752_n

Igazán színvonalas programmal nyitjuk meg az idei adventi programsorozatot, ugyanis a zeneiskola tanárainak különleges hangversenyét hallgathatják meg az érdeklődők a múzeum Nagytermében szombaton 17 órától.

Részletek >

November 1.

Tisztelt Látogatók!

A múzeum november 1-én Mindenszentek ünnepére való tekintettel zárva lesz. Szombattól pedig a téli nyitva tartás szerint látogatható az intézmény (10.00-16.00).

Megértésüket köszönjük és szép hétvégét kívánunk!

MNM Esztergomi Vármúzeuma

Részletek >