Múltidéző tárlatvezetés 2019. 08. 10.

DSC_0010 (1)Tegye még izgalmasabbá várlátogatását és vegyen részt fix időpontokban meghirdetett múltidéző tárlatvezetésünkön, ahol a vár udvarhölgye vagy lovagja korhű öltözékben vezeti végig vendégeinket a Várpalota termein, miközben visszakalauzolja a látogatókat a középkori királyok, reneszánsz érsekek, a vár lakóinak és szolgálóinak időszakába. Rengeteg érdekességet tudhatnak meg az egykor itt élt emberek mindennapjairól és szokásairól ezen a 90 perces tárlatvezetésen, mely program lezárásaként lehetőség nyílik korhű fegyverek kézbevételére és sisakok felpróbálására.

A múltidéző tárlatvezetésre a programjegy (800,- HUF/fő – melyre kor- és egyéb kedvezmény nem érvényesíthető) megváltása mellett a Vármúzeumba szóló belépőjegy megváltása szükséges.

Belépőjegy árak a Vármúzeumba: Teljes jegyár: 1.600,- Ft/fő, a kedvezményes jegyár 800,- Ft/fő (62 éves kor felett, és 26 éves kor alatt), 70 éves kor felett és 6 éves kor alatt ingyenes. Amennyiben a résztvevők egyéb kedvezményre jogosultak, kérjük a helyszínen jelezzék pénztárosunk felé. A kedvezményekre vonatkozó jogosultságot igazolni szükséges!)

 

A múltidéző tárlatvezetések iránt érdeklődni lehet:

kapcsolat@mnmvarmuzeuma.hu

 

A programra a férőhelyek száma korlátozott (max. 30 fő), melyre előzetesen ITT lehet jelentkezni. A programra jelentkezőket a bejelentkezés sorrendjében vesszük fel.

 

Következő program időpontok:

2019. 08 10. (szombat) 11.00 óra