Kiállítások

„Üdvözlet a szabadsághozóknak”

Az 1956-os FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC testi-lelki és szellemi eseménysorának vizuális megjelenítésére létrejövő, országos képzőművészeti pályázat legjobb alkotásai mutatkoznak be az esztergomi Rondella Galériában.

> > >

Rendezvények

„Ezerkilencszázötvenhat, Te Csillag!”

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár szervezésében zajlik le a MNM Esztergomi Vármúzeum Nagytermében az a középiskolásoknak meghirdetett történelmi vetélkedő, amelynek tematikája alaposan dolgozza fel az ’56-os eseményeket.

> > >

Hírek, aktualitások

„Ezerkilencszázötvenhat, Te Csillag!”

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár szervezésében zajlik le a MNM Esztergomi Vármúzeum Nagytermében az a középiskolásoknak meghirdetett történelmi vetélkedő, amelynek tematikája alaposan dolgozza fel az ’56-os eseményeket. »

„Üdvözlet a szabadsághozóknak”

Az 1956-os FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC testi-lelki és szellemi eseménysorának vizuális megjelenítésére létrejövő, országos képzőművészeti pályázat legjobb alkotásai mutatkoznak be az esztergomi Rondella Galériában. »

I. Építészeti Napok Esztergomban

„E roskatag királyi város méla pompája izen” – I. Építészeti Napok Esztergomban

Ybl Miklóshoz a 19. század egyik legnagyobb építész mesterének nevéhez nem csak számtalan híres, patinás épület kapcsolódik mint a Szent István Bazilika vagy az Állami Operaház hanem egy felsőoktatási intézmény, a Szent István Egyetem Építéstudományi Kara is. »

Galéria